fbpx

Despre noi

Clinici estetica barbati

Despre clinicile noastre

Suntem aBeauty Clinique ®, cea mai mare rețea de clinici de estetică noninvazivă și minim invazivă din România cu locații în București (Nord & Unirii), BrașovCluj, ConstanțaGalațiIașiOradea și Timiș.

Slăbire localizată
Tonifiere musculară
Toxină botulinică
Tratare riduri
Anti-cădere păr
Epilare definitivă

9

Clinici în România

+50

Specialiști calificați

+10.822

Clienți fericiți

+21

Tratamente moderne

Protejăm vitalitatea bărbaților

Oferim servicii premium femeilor și bărbaților încă din 2012, cu o echipă de experți formată din peste 50 de specialiști: doctori, asistenți medicali & consilieri.

Profesionalism recunoscut

Clienții noștri au menționat în mod special de profesionalismul și amabilitatea personalului în chestionarele de satisfacție.

Peste 10 ani de experiență

În anul 2012 am deschis prima clinică de estetică și înfrumusețare corporală și facială, iar de atunci ne dezvoltăm continuu.

Calitate superioară

Folosim la toate procedurile serumuri, consumabile și substanțe premium, păstrate și transportate la temperaturi optime de efect.

Programări dedicate

Timpul este o resursă irecuperabilă pe care o prețuim enorm. Atunci când vii la programare, suntem pregătiți doar pentru tine.

Asistență de specialitate

Suntem experți în estetică corporală și facială, dar și în comunicare. Îți oferim mereu cu drag informațiile de care ai nevoie.

Rezultate rapide și durabile

Pe lângă atmosfera plăcută și igiena impecabilă, aparatura nouă și protocoalele unice ne permit să-ți oferim rezultate supreme.

Align with the best

Suntem pasionați de estetică, frumusețe și rezultate, iar anii de experiență și tehnologia de ultimă oră pe care o actualizăm foarte des ne recomandă ca alegerea numărul 1.

Medici specialiști

Îți prezentăm doar o mică parte din echipa noastră de medici formată din specialiști în chirurgie plastică și reparatorie, dermatologie și estetică.

Dr. Nistor Paul

Chirurg Estetician

Dr. Chelmuș Carmen

Chirurg Plastician

Dr. Cristea Mădălina

Chirurg Specialist

Dr. Aladari Nadia

Chirurg Plastician

+1.093 recenzii

Vezi mai multe recenzii direct pe Google, accesând profilurile București (Nord sau Unirii), BrașovClujConstanțaGalațiIașiOradea sau Timișoara.

Nu este un secret faptul că am o strânsă colaborare cu aBeauty Clinique, cum nu este secret nici faptul că le sunt și client de mulți ani. Am realizat câteva tratamente faciale la ei și îmi cumpăr periodic singura cremă pentru bărbați cu care mă dau când îmi aduc aminte :), dar cel mai mult pot spune că m-a ajutat criolipoliza când m-am apucat de slăbit. Recomand!

MenClinic pareri

Gabriel Ursan

36 ani

Sunt un tip care nu s-a gândit niciodată la un astfel de serviciu, dar la ideea soției am mers pentru un diagnostic gratuit. M-am simțit super confortabil și în largul meu, fără să am nicio clipă senzația de jenă că aș fi bărbat într-un loc despre care credeam că este al femeilor. Am optat pentru toxină botulinică în ridurile de pe frunte și de la ochi și sunt super mulțumit.

Pareri MenClinic

Marius Ghidan

33 ani

Am creat brandul aBeauty Clinique împreună cu partenerii mei pentru a oferi servicii excelente de estetică atât femeilor, cât și bărbaților. De aceea, și eu sunt un client al acestor servicii și înainte de a le recomanda cuiva, mă conving în primul rând pe mine că se ridică la standardele de calitate și rezultate promise. Tocmai de aceea recomand cu încredere!

Stefan Popa aBeauty Clinique

Ștefan Popa

52 ani