fbpx

Tratamente faciale riduri bărbați

Și bărbații pot opta pentru tratamente faciale de întinerire, tratamente faciale antirid, tratamente faciale anticearcăn sau injectări cu toxină botulinică și acid hialuronic. Acestea se împart în două tipuri.

Tratamente faciale bărbați noninvazive

Tratamente faciale bărbați

Tratamentele faciale noninvazive se referă la faptul că nu implică perforarea pielii, nu implică timp de recuperare după intervenție și de cele mai multe ori nu implică niciun fel de durere.

Tratamentele faciale noninvazive pentru bărbați sunt ideale atât pentru prevenirea ridurilor și a îmbătrânirii premature, cât și pentru combaterea ridurilor și a îmbătrânirii în cazul tratamentelor mai puternice.

Printre tratamentele faciale noninvazive disponibile în rețeaua de estetică pentru bărbați MenClinic.ro din București, Brașov, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara se numără:

 • Tratamente faciale de întinerire pentru bărbați
 • Tratamente faciale anti-aging pentru bărbați
 • Tratamente faciale antiriduri pentru bărbați
 • Tratamente faciale anticearcăne pentru bărbați
 • Tratamente faciale antipete hiperpigmentare
 • Tratamente faciale pentru bărbați de luminozitate
 • Tratamente faciale antiacnee pentru bărbați
 • Tratamente lifting facial HIFU pentru bărbați

Toate aceste tratamente faciale pentru bărbați pot fi aplicate cu gama de substanțe premium SRS, care poate fi mai accesibilă ca preț, sau pot fi aplicate cu celule stem AAPE Skin sau SPN 6 Salmon Range.

În toate situațiile în care se aplică tratamente bazate pe serumuri, acestea sunt livrate cu dispozitivul SkinTera cu micropini ce livrează substanța direct în joncțiunea dermică, exact acolo unde contează cel mai mult.

În cazul în care vei opta pentru un tratament de lifting facial pentru bărbați noninvaziv, acesta va fi aplicat cu dispozitivul de nouă generație FaceTight, cu HIFU pe 5 autofrecvențe și rezultate în 2 ședințe.

Injectări acid hialuronic și toxină botulinică bărbați

Injectare Acid Hialuronic Bărbați Toxină Botulinică

La capitolul tratamente faciale bărbați se numără și injectarea cu acid hialuronic a ridurilor sau injectarea cu toxină botulinică a ridurilor. Aceste proceduri intră la categoria minim invazive.

În cadrul clinicilor de estetică pentru bărbați din rețeaua națională MenClinic.ro din București, Brașov, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara toate injectările sunt realizate de medici specialiști.

Printre cele mai răspândite injectări estetice cu acid hialuronic sau toxină botulinică pentru bărbați se numără:

 • Injectarea ridurilor de pe frunte cu toxină botulinică
 • Injectarea ridurilor nazogeniene cu acid hialuronic
 • Injectarea pomeților pentru volumetrie facială
 • Injectarea buzelor pentru volum sau asimetrii din naștere
 • Injectarea ridurilor din jurul ochilor (talpa gâștii)

Toate procedurile sunt realizate în condiții superioare de siguranță și igienă, iar medicii noștri specialiști și asistenții medicali au un protocol special ce asigură o procedură cât mai nedureroasă.

Un alt aspect important este calitatea acidului hialuronic sau a toxinei botulinice. Utilizăm doar substanțe premium, cu densitate corespunzătoare și acid hialuronic hidratat și păstrat la temperaturi optime.

Dacă te interesează un tratament facial simplu noninvaziv sau dacă te-a bătut gândul să întinerești discret cu o injectare estetică antirid, alege-ne pe noi și fă din asta o experiență plăcută și eficientă.

prețuri de la 1894 lei


Ai întrebări despre tratamentele faciale?

Dacă ai întrebări despre tratamentele faciale, nu ezita să ne contactezi aici și te sunăm ca să-ți explicăm tot ce este necesar. Dacă preferi să discutăm online, trimite-ne acum un email sau scrie un comentariu mai jos.

Scrie un comentariu