fbpx

Tratamente slăbire bărbați

Bărbații apelează deseori la tratamente de slăbire pentru a accelera eforturile depuse în obiectivele lor de slăbire și tonifiere musculară, mai ales că după o anumită vârstă metabolismul nu mai e la fel.

De ce aleg bărbații tratamente de slăbire

Bărbații aleg tratamente de slăbire pentru a scăpa de grăsimea din jurul abdomenului, deoarece în majoritatea cazurilor acolo se depune cel mai mult țesut adipos la bărbați.

În același timp, bărbații aleg nu doar tratamente de slăbire, ci și tratamente de tonifiere musculară prin stimulare electromagnetică (a nu se confunda cu electrostimularea, care e mult mai slabă).

Ce tratamente slăbire bărbați sunt disponibile

Pentru a slăbi cu ajutorul tehnologiei și a esteticii, bărbații aleg de obicei mai degrabă tratamente de slăbire noninvazive și nedureroase, tocmai pentru a nu avea perioade de recuperare. Acestea sunt:

  • Slăbirea prin criolipoliză pentru bărbați
  • Tonifierea musculară prin stimulare electromagnetică
  • Tratamentele pentru piele lăsată

Slăbire prin criolipoliză pentru bărbați

Slăbire prin criolipoliză pentru bărbați

În cadrul rețelei de clinici de estetică MenClinic.ro din București, Brașov, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea sau Timișoara folosim criolipoliza CryoLipo, o criolipoliză de nouă generație.

Cum funcționează criolipoliza

Criolipoliza este un tratament de slăbire pentru bărbați noninvaziv ce îngheață în siguranță țesutul adipos localizat la o temperatură negativă, adică sub 0 grade Celsius.

Datorită temperaturilor scăzute aplicate pe o perioadă determinată de timp, 4 din 5 acizi grași din celule de grăsime sunt distruși și sunt eliminați de organism pe cale naturală, prin limfă.

Criolipoliza oferă rezultate în aproximativ 3 săptămâni de la prima ședință. Rezultatele se observă prin scăderea în circumferință, nu prin scăderea în kilograme. Adică vei simți la îmbrăcăminte 🙂

De ce criolipoliza noastră e mai bună

Există multe tratamente de slăbire pentru bărbați prin criolipoliză pe piață, însă ele diferă foarte mult între ele datorită caracteristicii numită temperatură de îngheț.

Pentru a funcționa, un tratament de slăbire prin criolipoliză pentru bărbați trebuie să înghețe țesutul adipos localizat la cel puțin -5 grade Celsius timp de 40 de minute.

Din păcate, foarte multe criolipolize care costă cu mult mai ieftin, îngheață țesutul adipos localizat la 0 grade Celsius, – 3 grade Celsius sau chiar -5 grade Celsius, ceea ce fac procedura ineficientă.

Criolipoliza CryoLipo îngheață țesutul adipos localizat la -11 grade Celsius timp de 50 de minute, iar sistemul cu căldură înmoaie și pregătește țesutul înainte, ceea ce face din ea cea mai eficientă procedură.

prețuri de la 1213 lei

Tonifiere musculară prin stimulare electromagnetică

Tonifiere musculară prin stimulare electromagnetică

Uneori timpul pentru a merge la sală este pur și simplu prea scurt, dar în același timp vrei să-ți atingi obiectivele legate de musculatură. Da, se poate să faci echivalentul a 20.000 abdomene în 30 de minute.

Stimularea electromagnetică, care nu trebuie confundată cu electrostimularea, este mult mai puternică și se poate aplica doar în clinicile de estetică. După o ședință vei simți la ce ne referim 🙂

DualFit este denumirea tratamentului ce se regăsește în cadrul rețelei de clinici de estetică MenClinic.ro din București, Brașov, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea sau Timișoara.

prețuri de la 768 lei

Tratamente piele lăsată bărbați

Tratamente piele lăsată bărbați

Laxitatea pielii este fenomenul prin care pielea poate părea moale și lipsită de fermitate. În popor i se mai spune și piele flască sau piele lăsată. Din fericire, tratamentul corporal SonicSlim ajută foarte mult.

Pielea lăsată apare și în cazul bărbaților odată cu vârsta, datorită deteriorării fibrelor de colagen, dar apare de cele mai multe ori din cauza situațiilor de slăbire rapidă care lasă straturile de piele să atârne.

SonicSlim este un tratament pentru piele lăsată adresat bărbaților care se confruntă o ușoară laxitate a pielii, deoarece este un tratament noninvaziv și nu se poate compara cu o abdominoplastie.

Acesta întinerește pielea la nivel local și forțează fibrele de colagen să se scurteze, oferind un efect de lifting și întinerire locală ce ajută la combaterea laxității pielii și a aspectului de piele flască.

prețuri de la 1213 lei


Ai întrebări despre tratamentele corporale?

Dacă ai întrebări despre tratamentele corporale, nu ezita să ne contactezi aici și te sunăm ca să-ți explicăm tot ce este necesar. Dacă preferi să discutăm online, trimite-ne acum un email sau scrie un comentariu mai jos.

Scrie un comentariu