fbpx

Epilare definitivă laser bărbați

Și bărbații apelează la epilarea definitivă laser pentru a scăpa de părul nedorit din anumite zone și pentru a se simți mai fresh și mai confortabil. Există 3 motive pentru care bărbații apelează de obicei la epilarea laser.

De ce bărbații aleg epilarea definitivă

După cum spuneam și mai sus, bărbații care aleg epilarea definitivă laser apelează la serviciile clinicilor sau a saloanelor de epilare definitivă pentru bărbați din 3 mari motive.

1. Tratare foliculită cu epilare definitivă laser

Tratament foliculita barbati prin epilare definitiva

Foliculita este o afecțiune cunoscută și sub numele de ”creșterea firelor de păr sub piele”. Atunci când firele de păr cresc sub piele, pe lângă faptul că zona arată neîngrijită și inestetică, aceasta se poate infecta.

Foliculita la bărbați se poate manifesta prin creșterea firelor de păr sub piele în zona inghinală sau în zona inerfesieră, lângă anus, iar această această afecțiune pote fi foarte dureroasă.

Epilarea definitivă laser reprezintă o soluție de tratare a foliculitei, adică de creșterea firelor de păr sub piele din zona inghinală sau interfesieră, deoarece distruge bulbul firului de păr și împiedică dezvoltarea afecțiunii.

2. Conturul bărbii cu epilare laser la bărbați

Contur barba cu epilare laser barbati

Un alt motiv pentru care bărbații aleg epilarea definitivă laser este conturul bărbii sau al perciunilor. Aceasta este o metodă foarte eficientă pentru bărbații care vor să arate mai bine, dar nu vor să piardă timp.

Cu ajutorul aplicatorului de epilare definitivă laser pentru bărbați, se pot acționa cu laser anumite zone dorite de client, astfel încât conturul părului facial să fie precis și să arate estetic.

Deoarece în zona facială impactul hormonal este mai mare, există posibilitatea să fie necesare mai multe ședințe de epilare definitivă și de aceea laserul Formatk pe care noi îl folosim este soluția mai bună.

3. Epilare definitivă piept, spate, picioare sau inghinal bărbați

Epilare definitivă laser bărbați

Bărbații aleg deseori epilarea definitivă laser și pentru a scăpa de părul nedorit de pe piept, spate, picioare, axile sau din zona inghinală. Epilarea laser este o modalitate mult mai confortabilă pentru mulți bărbați.

Nu este un subiect tabu faptul că mulți bărbați își doresc să fie mereu fresh în zona inghinală și de aceea apelează la epilare definitivă, iar în clinicile noastre poți veni fără jenă pentru acest tip de epilare laser.

Culturiștii, bărbații care lucrează în modeling și sportivii apelează la epilare definitivă laser pentru a scăpa de părul nedorit de pe piept sau spate (fitness), picioare (fotbaliștii) sau axile (majoritatea bărbaților).

Ce epilare definitivă pentru bărbați să aleg

Ce epilare definitivă pentru bărbați să alegi

Există mai multe metode de epilare definitivă pentru bărbați:

 • Epilarea definitivă IPL pentru bărbați
 • Epilarea definitivă SPL pentru bărbați
 • Epilarea definitivă cu electroliză pentru bărbați
 • Epilarea definitivă cu laser pentru bărbați

Toate metodele de epilare definitivă pentru bărbați menționate mai sus funcționează până la urmă, dar fiecare dintre ele are avantaje și dezavantaje. Pe scurt, dezavantajele metodelor de epilare definitivă menționate sunt:

 • Epilarea definitivă IPL este ieftină, dar e o tehnologie veche și necesită multe ședințe, adică vei face multe drumuri la salon și vei pierde mult timp – iar final mai multe ședințe ieftine se adună și tot te costă
 • Epilarea definitivă SPL este tot un fel de epilare definitivă IPL, dar în loc sa fie IPL (Intense Pulsating Light, adică Lumină Intens Pulsată) este SPL (Square Pulsating Light) și teoretic e o idee mai rapidă
 • Epilarea definitivă cu electroliză este o metodă ”mai antică” de epilare definitivă și este cu adevărat foarte eficientă, însă este o metodă de epilare definitivă foarte agresivă și extrem de dureroasă
 • Epilarea definitivă cu laser este probabil cea mai nouă și performantă metodă de epilare definitivă din acest moment, dar cea mai mare problemă este că dacă vorbim de un laser diodă bun, e mai scumpă

Epilarea definitivă laser e câștigătorul evident

Epilarea definitivă laser pentru bărbați e metoda de epilare definitivă câștigătoare pentru că este cea mai confortabilă metodă de epilare pentru bărbați (nu doare ca nicio altă metodă disponibilă pe piață).

Un alt avantaj este că totul se întâmplă mai rapid. Numărul de ședințe e mai mic (în general cam 4-6 ședințe pentru rezultate optime) și acestea se fac la un interval mai mare de timp între (3-5 săptămâni).

De ce să alegi epilarea laser cu Formatk Magma

Epilarea definitivă laser Formatk Magma

În fiecare clinică de epilare definitivă pentru bărbați din rețeaua MenClinic.ro (București, Brașov, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara) utilizăm celebrul laser de nouă generație Formatk Magma.

 • Este prima platformă laser avansată ce combină laserul diodă 808 nm, ND 1064 nm laser diodă pur și IPL
 • Este testat, aprobat și certificat atât FDA (în USA) cât și CE (aprobat și certificat în Uniunea Europeană)
 • Funcționează pe orice fototip cutanat (adică culoare a pielii) și se face în orice anotimp (inclusiv vara)
 • Este precis datorită melaninometrului care dozează puterea la nivel local, nu ”după ochiul terapeutului
 • Este mai rapid, iar asta înseamnă timp mai scurt petrecut la salon, în trafic sau căutând loc de parcare
 • Apropo de parcare, la fiecare locație din România avem posibilități de parcare 🙂 (te ghidează colegele)
 • Și nu în ultimul rând, important pentru noi bărbații 🙂 , este cea mai nedureroasă formă de epilare

prețuri de la 445 lei


Ai întrebări despre epilarea definitivă?

Dacă ai întrebări despre epilarea definitivă, nu ezita să ne contactezi aici și te sunăm ca să-ți explicăm tot ce este necesar. Dacă preferi să discutăm online, trimite-ne acum un email sau scrie un comentariu mai jos.

5 comentarii la „Epilare definitivă laser bărbați”

 1. De cate sedinte de epilare definitiva este nevoie pentru parul de la subrat in cazul epilarii laser la barbati?

  Răspunde
  • Bună ziua! În general sunt necesare minimum 4 ședințe pentru rezultate optime. De preferat ar fi chiar 6 ședințe la interval de aproximativ 3-5 săptămâni între ele.

   Răspunde
 2. Cine va face epilarea definitiva in zona inghinala la barbati in caz ca vin? Un barbat sau o femeie? Intreb cat se poate de serios si nu are nici o alta chestie in spate intrebarea mea.

  Răspunde
  • Bună ziua! Vă mulțumim pentru că ați ales MenClinic.ro pentru servicii de epilare definitivă laser pentru bărbați. Toate serviciile sunt prestate de către terapeuți de sex feminin, iar protocolul nostru de lucru este gândit astfel încât să puteți apela fără niciun fel de jenă la epilarea definitivă în zona inghinală. Înainte de procedură zona va trebui să fie rasă cu lama, nu epilată cu ceară sau prin alte metode ce presupun smulgerea. Vă așteptăm cu drag și vă invităm să completați formularul de aici pentru o discuție telefonică: https://menclinic.ro/contact/

   Răspunde
   • Super. Este exact cum imi doream, deoarece nu m-as fi simtit in apele mele ca un barbat sa-mi realizeze aceasta procedura, fara suparare. Am completat formularul si am selectat cea mai apropiata clinica de mine. Astept ca sa ma sunati. Multumesc!

    Răspunde

Scrie un comentariu